CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 20 Mei 2011

PWTC ~ I-CITY ~ GENTING HIGHLAND (Dalam Kenangan)

Assalamualaikum semua,
Hmmm...nampaknya sekali lagi blog HD terbiar...berlaku sedikit gelombang perubahan dalam hidup HD membuatkan kucar kacir..hilang kawalan seketika..hehehe...tp alhamdullilah...skrg dah normal kembali...benar kata bijak pandai...andai kita berpegang pada satu perkataan magis "REDHA" InsyaAllah segalanya akan baik-baik saja...walau seketika diamuk badai, pasti akan tenang kembali...
ok...kali ni HD nak share dgn kawan2 semua...sekeping dua gambar yg sempat HD ambil semasa pesta buku di PWTC hari tu...maaf la lambat upload kat blog ni...ada juga HD selitkan gambar2 HD ni I-City & Genting Highland..habis bertugas di pesta buku 30hb..sempat lagi meronda, bercuti...hehehe...percutian kali ni..satu kenangan yg akan abadi selamanya dihati HD...so jom jenguk2 ke bawah gambar2 yang sempat HD upload di sini...adios

bersama novelis Ayu Emelda ~ cute orgnya kan
 ~ my editor Mazuen Yahaya & novelis Liyana Zahim ~
 ~ novelis Liyana Zahim..si manis berlesung pipit ~
 ~ yg manis ni novelis Elin Nadia ~
 ~ dia ni dulu HD selalu beli novel dia...skrg dah jadi kawan dah...ini la novelis Aleya Aneesa ~
 ~ yg ni idola HD...Kak Anis Ayuni...best sgt dpt jumpa Kak Anis..peramah orangnya ~
 ~ yg ni pula novelis NUR...Kak Raihan Zaffiya ~
 ~ selepas abis bertugas di PWTC..mlm tu special dinner with my fan Kak Izan & Abg Din..pekena stimboat...lazattttt ~
 ~ haaa...ni kat I-City..time ni dah nak dekat midnight dah ni..badan mmg dah letih..tu yg tersandar je tu..hehe ~


 ~ masa ni 1hb Mei...hari last pesta buku...singgah jap jumpa aleya sebelum bertolak ke genting highland...kita jumpa lagi di lain waktu aleya~
 ~ at Genting Highland ~
 ~ tak dpt stay kat First World..dpt ambik gambar buat latar belakang pun jadi la..hehehe ~
 ~ ni dalam cable car...nak turun dari genting dah...nak balik tido..letih huhuhu ~







1 ulasan:

- AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB - berkata...

ya... seronok kenal kau. ada umur, ada rezeki kita pasti jumpa lagi...;-)