CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Rabu, 5 Oktober 2011

Akhirnya Aku Kahwin!

hehehe...teruja tak tengok tajuk kat atas tu???
inilah karya terbaru dari HD...AKHIRNYA AKU KAHWIN!
jgn lupa dptkan di pasaran ye..pastikan yg ORIGINAL!
kalau yg berminat nak order terus dgn HD pun boleh...
sila email HD di: send2me_nani@yahoo.com
inilah cover novel terbaru HD (^_^)

10 ulasan:

Miss Nadya berkata...

cerita ni memang best..:)

deyLa aenieLLa berkata...

cite nie mmg best

edayu nurdin berkata...

tngok cover da taw besh..:),kt kelantan dh ade ke akak..?

Tengku Zulaikha berkata...

Akhirnya Aku Kahwin !
nice story and i really love it ! ♥ ♥ ♥
so keep it up the good momentum of yours while writing the good story for us as a readers..
sincere confessions from me Tengku Zulaikha.. ^_

MizA berkata...

saya ada review novel ni di blog saya.
http://mizasasaki.blogspot.com/
novel ni mmg best sbb sempoi dan kisahnya di png :)

syara berkata...

ada lagi tak keluaran novel cinta 3 suku...

Telefon merah jambu. berkata...

Akakkkkk best gilerw novel ni, ending syiokkk hehe :D Keep it up anak tabuan comet <3

cik A.N.I.S.A. berkata...

salam..
saya da baca novel karya awak...
memang best gilerr..
so saya taw awak mesti seorang yang otak gila2 jugak kan...so saya tak sabar nak tunggu novel karya dari awak lepas ni...good luck!!

faraa berkata...

cter nie mmg bez gler !

jesse berkata...

hebatttt.........sya suka bca n0vel nie...t'baekk....;)